Van Der Valk Maastricht Massage

Published Nov 14, 20
6 min read

Lomi Lomi Massage Maastricht - maak een afspraak

De massage wordt gegeven door Wim, de eigenaar, een Thaise jonge man. Een Thaise vrouw is eveneens mogelijk mits uitdrukkelijke aanvraag 24 uur op voorhand. Duo-massage wordt uitgevoerd in combinatie met een Thaise vrouw. Enkel indien beschikbaar, wordt de massage door 2 vrouwen uitgevoerd. Gelieve dit zeer duidelijk aan te geven en tijdig (24uur op voorhand) te melden.

Net zoals bij de fysiotherapeut gaat het om de professionele behandeling/massage en niet om de persoon die dit uitvoert. Wederzijds respect werkt hierbij het beste. Een echte Thaise massage heeft niets met erotiek te maken. Er worden bij D'n Thai Massage dan ook geen erotische handelingen verricht! Een echte Thaise massage heeft te maken.

Siam Spa Wellness Center Authentieke Thaise Massage Maastricht - bel voor een afspraakLomi Lomi Massage Maastricht - goedkoop

Kinky. nl is een 18+ website Door verder te gaan ga je akkoord met het gebruik van cookies en de algemene voorwaarden.

Le Monde Du Massage Maastricht - informeer hierMassage Places In Maastricht - goede recensies

Ihr Browser kann dieses Video nicht wiedergeben. Sawatdii ka und Herzlich Willkommen bei SABAY-THAI-MASSAGE-OASEDer thailändische Begriff „Sabay“ bedeutet Gesundheit/Wohlbefinden und genau das wollen wir Ihnen bei uns bieten:Erhalten Sie bei uns die Entspannung, die Ihr gesundes Wohlbefinden so steigert, das Sie Ihren „Akku“ für Ihr Wohlfühl-Gefühl aufladen. Entspannungs- und Wellnessmassagen bieten wir mittlerweile seit knapp 10 Jahren an dem Standort Grabenstrasse 10/Konrad-Kurzbold-Straße 7a an.

Profitieren auch Sie von dieser umfangereichen Erfahrung aus mittlerweile über 10. 000 Massagen, die das Team von Sabay-Thai-Massage-Oase durchgeführt hat. Dies bestätigen zufriedene Kunden tagtäglich. Besuchen Sie uns und gönnen Sie sich eine wohltuende Entspannungsmassage von einem erfahren und professionellen Team - hotel maastricht met massage.

Meer erotische markten - - - - - - - Advertenties Prijs: € 50,00Soort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 13-10-2020 Prijs: € 50,00Soort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 08-10-2020 Prijs: € 50,00Soort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 30-09-2020 Prijs: € 70,00Soort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 18-09-2020 Prijs: GRATISSoort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 14-09-2020 Prijs: Niet opgegevenSoort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 12-09-2020 Prijs: NOTKSoort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 20-08-2020 Prijs: € 80,00Soort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 06-08-2020 Prijs: NVTSoort: GevraagdRegio: LimburgDatum: 01-08-2020 Prijs: Niet opgegevenSoort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 26-07-2020 Prijs: € 200,00Soort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 25-07-2020 Prijs: € 175,00Soort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 22-07-2020 Prijs: € 115,00Soort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 14-07-2020 Prijs: € 115,00Soort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 14-07-2020 Prijs: € 115,00Soort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 14-07-2020 Prijs: € 100,00Soort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 01-07-2020 Prijs: GRATISSoort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 14-06-2020 Prijs: Niet opgegevenSoort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 28-05-2020 Prijs: Niet opgegevenSoort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 29-02-2020 Prijs: Niet opgegevenSoort: AangebodenRegio: LimburgDatum: 29-01-2020 .

Dit is een massage gericht om je te laten ontspannen. Ik masseer met verschillende technieken. Een ontspannende massage met warme stenen. De warmte werkt goed door in de spieren. Een diepte massage door de druk die gegeven wordt met de bamboe. Voor een stevigere massage. Een zwangerschapsmassage is een uitstekende manier om klachten te verminderen en je rustiger te voelen! Dit is een gecombineerde massage.

Cupping Massage Maastricht - goedkoop

Gemasseerd worden de reflexzones, acupressuur punten en de meridianen in de voeten en onderbenen. Deze massage kan zowel over de kleding heen, als met olie op de huid gegeven worden. Een gezichtsmassage die gegeven wordt met speciale “visjes” van hoorn. Een techniek uit China (hotel maastricht met massage). Massagetherapie wordt toegepast om klachten van uiteenlopende aard te verhelpen of te verlichten.

Guasha is een eeuwenoude schraap- techniek waarbij met een jade- of andere steen, afvalstoffen uit het lichaam geschraapt worden. ontspanningsmassage maastricht. Hierdoor gaat bloed en energie weer beter stromen waardoor diverse klachten kunnen verminderen. Maandag - Vrijdag : 10 uur - 20. 30 uurZaterdag : 10 uur - 13. 30 uur De praktijk is niet geopend op maandagochtend en vrijdagavond.

De Traditionele Thaise massage is een van de oudste vormen van geneeskunde. Rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten, chronische vermoeidheid, stress en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen - hotel maastricht met massage. De spieren, huid, zenuwbanen en gewrichten worden gemasseerd tot ze soepel zijn waardoor er een beter doorbloeding en ontspanning worden bekomen.

a - hotel maastricht met massage. depressie worden hiermee behandeld (Voordelige Massage In Maastricht). Naast de traditionele massage kan u ook terecht voor voetreflex-, kruidenstempel-, olie-, hoofd-, nek- schouder- en sportmassage. Uniek voor de regio is dat u kan kiezen om door een vrouw of door een jonge man gemasseerd te worden. Bij duomassage kan er door 2 vrouwen of door een jonge man en een vrouw gemasseerd worden.

Alle massages worden op afspraak gemaakt. Het kan voorkomen dat ik niet direct opneem. In dat geval heb ik een klant voor een massage. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Bij een afspraak zie ik je graag op tijd komen. Dit ivm de planning en afspraken. Mocht er plotseling iets tussen komen, neem dan contact met mij op.

Cadeau bonnen zijn ook verkrijgbaar. Deze zijn beschikbaar in elk gewenst bedrag dat je wilt. Leuk om te krijgen en leuk om te geven. U kunt bij ons pinnen en contant betalen. Mochten er interesse zijn in een massage langer dan 1,5 uur, neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Voordelige Massage Maastricht.

Ik ben medisch niet onderlegt. Bij een last minute boeking kunt u beter bellen op +31(0)6-53206272. NO HAPPY ENDING ONLY HAPPY FEELING Chaya Relax MassageSpeciaal gecreëerd voor de vermoeide lichamen (hotel maastricht met massage). Deze kalmerende massage raakt zachtjes de spieren en synchroniseert de lichaams klok, gedachte en ziel. 60 minuten voor €42,- / 90 minuten voor €60,-Thai MassageDeze specifieke techniek, van generatie op generatie doorgegeven, is ook wel bekend als "passieve yoga" die een volledige body workout aanbiedt.

Triggerpoint Massage Maastricht - bel voor een afspraak

U kunt kiezen tussen een medium en een harde massage. Er wordt geen olie gebruikt. 60 minuten voor €42,- / 90 minuten voor €60,- Thai Luk Pro Kob MassageDit kruidencompres is werkzaam in de traditionele Thaise geneeskunde en stimuleert de Sen Sib-lijnen. De kruiden houden de hitte van de stoom vast om de spieren en pezen diep te penetreren en te ontspannen.

Diepe ontspanning verlicht stress en verbetert de algemene gezondheid en het welzijn. Na de kruidencompres krijgt u een oliemassage als afsluiting. U kunt kiezen tussen een zachte of medium massage. 60 minuten voor €42,- / 90 minuten voor €60,- Aroma Thai MassageVan oorsprong een traditionele Thaise massage. Deze massage verbetert de bloedsomloop en flexibiliteit alsook de lichaamsspanning.

Anti Cellulite Massage Maastricht - goede recensiesMassage Maastricht Korting - informeer hier

60 minuten voor €42,- / 90 minuten voor €60,- Chaya Sabai Sabai Pakket (2,5 uur)Lichaams scrub Honig sesam / lemon yoghurt 30 min. Massage naar keuze voor 60 min. Gezichts behandeling 60 min.- Schoonmaken huid- Scrub- Massage- Stomen- Gezichtsmasker2,5 Uur voor € 90,-Balinese MassageIn deze authentieke massage stijl is beïnvloed door de eeuwen heen, de therapeut gebruikt Indonesische Floral Essential olie samen met de handpalm druk techniek om de spanning te verminderen, de bloeddoorstroming te verbeteren en de spieren te ontspannen.

60 minuten voor €42,- / 90 minuten voor €60,-Zwangerschaps MassageDe therapeut zal voor de moeder en de baby zorgen met deze massage. Deze massage zal u helpen om de spieren te ontspannen met de focus op de nek, schouders, onderrug en de benen. De massage wordt gegeven met een kruidenstempel en warme olie.60 minuten voor €42,- / 90 minuten voor €60,- Voet MassageEen aloude therapie om de natuurlijke energie stroming te herstellen waarvan je lichaam de voordelen van heeft. Hier wordt gebruik gemaakt van massageolie. 30 minuten voor €25,- / 60 minuten voor €42,- Rug & Nek MassageEen snelle herstel massage voor de spieren en verbindingen in de rug, nek en schouder gebieden.

More from Gember afvallen

Navigation

Home

Latest Posts

Power Fit Trilplaat Online Kopen

Published Jun 08, 22
6 min read

Powerplate Kopen? Kies Een Van De Power Plates

Published Jun 05, 22
6 min read

Beste Trilplaat - Welke Powerplate Kopen?

Published Jun 01, 22
6 min read